Dit jaar doen wij een donatie aan de CliniClowns!

Wij doneren aan CliniClowns

Goede doelen. Gelukkig zijn ze er! Wij als Nijhuis & Wigger hebben besloten dit jaar een donatie te doen aan een goed doel. In ons geval doneren wij aan CliniClowns.

Waarom CliniClowns?

Het kiezen van een goed doel is lastig, omdat alle goede doelen sowieso al een goed initiatief zijn. Wij hebben gezamenlijk besloten om voor CliniClowns te kiezen omdat een aantal collega's (in)direct te maken heeft gehad met de CliniClowns en omdat zieke kinderen of demente ouderen hun ziekte of zorgen even kunnen vergeten door de aanwezigheid van de clowns. Daarnaast geloven we dat het spel van de clowns een positief effect heeft op het welzijn van kinderen.

Wij dragen graag een steentje bij aan deze vorm van afleiding en plezier, maar ook aan het mogelijk maken van dooronderzoek naar de effecten van de CliniClowns.

“Een persoonlijk contact voor een kerstgroet- of geschenk aan onze klanten is momenteel door Corona niet mogelijk en daarom hebben we er dit jaar voor gekozen om hier op een andere manier invulling aan te geven. Het doneren aan de CliniClowns is dan ook een weloverwogen besluit: zieke kinderen en demente ouderen hebben, helemaal in deze tijd, extra aandacht nodig en behoefte aan echt contact. De CliniClowns geven daar op een prachtige manier invulling aan!”, aldus Frans Wigger, Managing Director.

Bedtijdbezoeken

Deze winter spelen de CliniClowns ook ‘s avonds in het ziekenhuis. Voor een goede nachtrust, die zieke kinderen zo hard nodig hebben. Ontdek wat een bedtijdbezoek voor deze kinderen betekent op www.cliniclowns.nl/bedtijdbezoek

CliniClowns

CliniClowns wil er zijn voor alle zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. In het ziekenhuis, het verzorgingshuis, op school of online via de CliniClowns App. Zodat ze niet bang of eenzaam de dag doorbrengen, maar even een moment kunnen ontspannen en opbloeien.  

Meer informatie over CliniClowns vind u op: www.cliniclowns.nl

CliniClowns