Kwaliteitscontrole

Onze kwaliteitscontrole

Controle

Volgens ons uitgebreide keuringsplan worden er controles aan producten uitgevoerd bij zowel de ingangs- als uitgangscontrole. Producten worden op vaste punten gecontroleerd en vrijgegeven. De afhandeling van producten met afwijkingen is procedureel vastgelegd om herhaling dan wel het ontstaan ervan te voorkomen.

Door een zorgvuldige selectie van leveranciers door ons inkoopteam leveren we producten van hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Om deze kwaliteit te waarborgen doen we continu aan prestatiemetingen.


 

Inspectiemogelijkheden

Nijhuis & Wigger faciliteert aanvullende keuringen, materiaaltesten en inspecties voor u als klant. We werken nauw samen met verschillende keuringsinstanties en inspectiebureaus zoals Elements, Lloyd’s en TÜV of een instantie naar klantkeuze. De proeven kunnen zowel destructief als non-destructief zijn.

Het uitgebreide magazijn in Oldenzaal biedt uitstekende mogelijkheden om een inspectieopstelling van onze producten te realiseren. Hierdoor kan de klant of een onafhankelijke keuringsinstantie de zending en de materiaalcertificaten snel en gemakkelijk inspecteren.