Wij zijn Nijhuis & Wigger (NWFF)

"Dé professionele specialist voor het leveren van een totaalpakket aan flenzen, fittingen en buizen."

De kracht van NWFF!

Een team vol veelzijdige professionals. De perfecte schakels in de strategische keten. Ons team is een afspiegeling van onze diensten en kwaliteiten: betrouwbaar, oprecht en resultaatgericht, met een grote voorliefde voor de ideale processtrategie. Een team waar je 100% op kunt bouwen door simpelweg te doen waar we goed in zijn. Dát is de kracht van Nijhuis & Wigger.

Betrouwbaarheid als Visie!

BetrouwbaarheidVanuit onze genen streven wij voortdurend naar de hoogste mate van betrouwbaarheid. Dit komt tot uiting door een duidelijke communicatie, persoonlijke maar zakelijke aandacht en interesse, meedenken in oplossingen en alternatieven, een optimale supply chain en een positieve drive. Op uw vraag komt altijd en snel een adequate oplossing. Dat is de betrouwbaarheid van Nijhuis & Wigger.

NWFF ademt verbinding!

Liefde komt niet van één kant. Het succes van NWFF is mede te danken aan een prachtige groep trouwe klanten in de (petro) chemie, olie- en gasindustrie (on- en offshore), apparatenbouw en energiesector. Als strategische partner werken we ook graag met specialisten die zich richten op andere branches, zoals de utiliteit en de scheepsbouw. Trouwe klanten en businesspartners die geloven in onze visie en aanpak. Dankzij hen heeft NWFF kunnen uitgroeien tot een kwaliteitsmerk met een stevige positie in de markt. Dat is de verbinding met Nijhuis & Wigger.