U blijft toch ook gewoon bij ons na 25 mei 2018?

Op 17 mei hebben wij een belangrijke mail verstuurd in verband met de aankomende AVG-wetgeving. Hierin vragen we uw toestemming voor het ontvangen van toekomstige email(s).
Na 25 mei 2018 zijn we namelijk verplicht om uw goedkeuring te hebben op het versturen van toekomstige algemene en commerciële e-mails.

Uw goedkeuring is gewenst
Uw goedkeuring is gewenst omdat wij u anders niet via dit kanaal op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen, voorraadinformatie, nieuws, activiteiten, beurzen enz.

Wat loopt u mis?
Geregeld sturen wij de laatste info op het gebied van piping, onze (nieuwe) voorraad, branchenieuws en gewoon leuke feitjes over Nijhuis & Wigger.

Dit kunnen wij onder de nieuwe AVG-privacyregelgeving alleen blijven doen als u ons toestemming verleent hiermee door te gaan. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om en behoudt u de mogelijkheid om op elk gewenst moment uw toestemming in te trekken.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor het ontvangen van e-mails via deze aanmeldlink.

Meer informatie
Voor meer informatie over de AVG wetgeving per 25 mei 2018 kunt u kijken op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.


Delen: