NWFF ontvangt ISO 9001:2015 certificaat

Als één van de eersten in de branche is Nijhuis & Wigger B.V. gecertificeerd volgens de nieuwe norm ISO 9001:2015 Quality Management System Standard. Op 20 mei 2016 ontvingen we het certificaat van Lloyd’s Register (LRQA).

Bijzonder trots zijn we als bedrijf met deze certificering die onze ‘mission statement’ nogmaals dik onderstreept: de hoogste mate van betrouwbaarheid nastreven voor onze klanten.

Frans Wigger, Managing Director van NWFF over het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat: “Wij zijn van mening dat kwaliteit en betrouwbaarheid een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening en we willen hiermee onze toegevoegde waarde en kennis naar onze klanten herbevestigen. Dit stelt ons in staat ons te onderscheiden van de gevestigde orde. Deze certificering zien wij als een kroon op ons werk en we kunnen dan ook gerust zeggen dat we onze interne systemen en processen goed op orde hebben.”

ISO 9001
Nijhuis & Wigger is sinds 1996 ISO gecertificeerd. Met de nieuwe norm (9001:2015) worden een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Vernieuwingen betreffen onder andere aspecten als stakeholder management, risicomanagement, documentatie en leiderschap. Processen in de organisatie dienen continu te worden verbeterd en bedrijven dienen nadrukkelijker te communiceren met hun stakeholders zoals de klanten, maar ook andere partners en leveranciers. De organisatie wordt meer gezien als een entiteit die zich bewust is van haar rol in de samenleving en de keten.


Delen: