Nwff.nl is compleet vernieuwd

Nwff.nl is vernieuwd. Niet alleen de look-and-feel is veranderd, de website heeft ook een aantal nieuwe functionaliteiten. Dankzij een heldere navigatiestructuur en handige zoekfunctie vindt u binnen enkele seconden alle producten uit ons productaanbod.

Producten

Op de nieuwe website wordt onderscheid gemaakt tussen flenzen, fittingen en buizen volgens EN en ASME. Op deze manier navigeert u eenvoudig naar het product dat u zoekt. De productpagina’s zijn flink uitgebreid en bevatten informatie over materialen en normen aangevuld met duidelijke productfoto’s. Daarnaast is de algemene zoekfunctie verbeterd. 

Diensten

Naast het productportfolio ziet u ook direct welke aanvullende diensten we aanbieden om het totaalpakket te bieden van aanvraag tot levering. 

Beleving en inspiratie komen uit de nieuwe product- en sfeerfoto’s van onze producten en diensten. Daarnaast heeft de website een integratie met social mediakanalen en bestaat de mogelijkheid tot aanmelden voor de nieuwsbrief. De vernieuwde website is evenals de vorige website meertalig en geschikt voor alle type schermen, dus ook voor tablets en de nieuwste mobiele telefoons.

“Vele malen gebruiksvriendelijker”

“We zijn blij met dit vernieuwde ontwerp. De website is vele malen gebruiksvriendelijker dan de vorige website. Ons productaanbod is overzichtelijker en uitgebreider weergegeven en de navigatiestructuur helpt de bezoeker snel te navigeren door onze website”, aldus Frans Wigger, Managing Director.

Doorontwikkeling

Met deze livegang is de fase van doorontwikkeling aangebroken. Doel is de website continu te innoveren om klanten en bezoekers optimaal van dienst te kunnen zijn.


Delen: