Even kennis maken met... Erik

Bij Nijhuis & Wigger hechten we veel waarde aan een sterk teamgevoel en directe communicatie. In deze editie van "Even kennis maken met…" introduceren we Erik Groote Punt, die sinds 2021 deel uitmaakt van ons team. 

Afdeling: Magazijn en inkoop
In het NWFF team sinds: 2021
Motto: "Vandaag goed, morgen beter."

Erik Groote Punt is al sinds 2021 werkzaam bij NWFF. Maar sinds kort houdt hij zich ook bezig met inkopen. Wij vinden het belangrijk dat u weet met wie u contact heeft. Vandaar dat u vanaf vandaag even kennis kan maken met Erik.

Logistiek en inkoop

Erik beheert ons magazijn en zorgt voor de logistiek van binnenkomende en uitgaande goederen. Hij is ook betrokken bij inkoopactiviteiten. Met zijn motto "Vandaag goed, morgen beter," streeft Erik continu naar optimalisatie van de processen bij Nijhuis & Wigger, wat direct bijdraagt aan de efficiëntie en effectiviteit van onze diensten.

Teamdynamiek en werkplezier

Erik waardeert de kleinschaligheid van ons team, wat zorgt voor goede onderlinge relaties en efficiënte samenwerking. Deze setting helpt hem en het team om snel en effectief te reageren op behoeften van klanten en kansen binnen het bedrijf.

Vrije tijd en drijfveren

In zijn vrije tijd geniet Erik van momenten met zijn gezin en ontspant hij graag met vrienden op het terras. De keuze voor Nijhuis & Wigger werd gedreven door onze bedrijfsuitstraling en de behoefte aan een nieuwe uitdaging, wat hem aantrok om deel uit te maken van ons team.

Erik's rol bij Nijhuis & Wigger is onmisbaar, en zijn enthousiasme en toewijding zijn een groot onderdeel van wat ons team sterk maakt.

 


Delen: