Even kennis maken met... Dennis

Het Nijhuis & Wigger team bestaat inmiddels uit 8 personen. Allemaal met verschillende kwaliteiten en werkzaamheden. Persoonlijk contact en korte lijntjes vinden wij belangrijk en daarom stellen wij u graag voor aan onze medewerkers. Deze keer in Even kennis maken met…  Dennis van Zutphen. 

Afdeling: Sales
In het NWFF team sinds: 2023
Motto: "De prijs is wat je betaalt, de waarde is wat je krijgt."

Dennis Mulder van Zutphen voegt sinds 2023 zijn expertise toe aan het Nijhuis & Wigger team op de salesafdeling. Als allround professional is hij betrokken bij het gehele proces, van het onderhouden van klantcontact tot het maken van offertes en het oplossen van eventuele problemen.

Kleinschalig en betrokken

Een van de kenmerken die Dennis typeren in zijn werk bij NWFF is de kleinschaligheid van het team. "Doordat we met een relatief klein team zijn, ben je al gauw bij het hele proces van A tot Z betrokken. Dat typeert voor mij het werken bij NWFF," legt Dennis uit. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat hij nauw samenwerkt met klanten en collega's om de best mogelijke oplossingen te bieden. 

Klanttevredenheid staat hoog bij Dennis 

Dennis deelt dezelfde passie voor klanttevredenheid als zijn directe collega Steven. "Samen met de klant en collega’s kijken naar de beste (maat)oplossing die we kunnen bieden om zo onze klanten te voorzien van maximaal gemak," benadrukt hij. Het streven naar waarde toevoegen voor klanten is een gedeelde focus binnen het NWFF-team.

Vrije tijd en teamspirit

Naast zijn inzet op de werkvloer, vind je Dennis in zijn vrije tijd op het voetbalveld. "In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld, en natuurlijk maak ik graag een avond vrij voor een feestje," lacht Dennis. Deze informele en collegiale sfeer komt ook terug in zijn keuze voor Nijhuis & Wigger: "Ik heb bewust gekozen voor een kleinschalig bedrijf waarin de lijntjes kort zijn. Wanneer je hulp of vragen nodig hebt, staat iedereen voor je klaar en wanneer je ruimte nodig hebt voor eigen initiatief, wordt dit ook geboden."

De kracht van NWFF

In lijn met het NWFF-team gelooft Dennis in de kracht van het bedrijf. "De prijs is wat je betaalt, de waarde is wat je krijgt," is niet alleen zijn motto, maar weerspiegelt ook de bedrijfsfilosofie van Nijhuis & Wigger. Het team bestaat uit veelzijdige professionals die samenwerken als de perfecte schakels in de strategische keten, gedreven door betrouwbaarheid, oprechtheid en resultaatgerichtheid. Het zijn deze eigenschappen die de kracht van Nijhuis & Wigger vormen, en Dennis draagt vol enthousiasme bij aan het succes van het team.

 


Delen: