Vacature magazijnmedewerker -vervuld-

Nijhuis & Wigger B.V. is een professionele specialist voor het leveren van een totaalpakket flenzen, fittingen en buizen. Wij richten ons op eindafnemers en zijn er trots op een vaste klantenkring te hebben in de (petro) chemie, olie- en gasindustrie (on- en offshore), apparatenbouw en energiesector. Daarnaast zijn wij een strategische partner voor specialisten die zich richten op andere branches zoals de utiliteit en de scheepsbouw.

Met ons ervaren team (bestaande uit 8 medewerkers) streven wij voortdurend naar de hoogste mate van betrouwbaarheid. Dit komt tot uiting door een duidelijke communicatie, persoonlijke maar zakelijke aandacht en interesse, meedenken in oplossingen en alternatieven, een optimale supply chain en een positieve drive.

Om goed in te kunnen spelen op de toenemende vraag van klanten, zijn wij op zoek naar een:

 

Aankomend Magazijnmedewerker

Als je (bijna) klaar bent met je opleiding en toe bent aan een baan

 Als de werkzaamheden in een magazijn je interesseren, word je dan geprikkeld om te reageren als:

> Je dagelijks bezig bent met het verzamelen van bestelde flenzen, fittingen en buizen in het magazijn (orderpicken) aan de hand van pakbonnen?
> Van je verwacht wordt dat je kunt rijden op een vorkheftruck?
> Je niet in bezit bent van een heftruckcertificaat, wij bereid zijn om in je te investeren als jij bereid bent om een heftruckcursus te volgen?
> Naast het orderpicken, jouw werkzaamheden bestaan uit het verpakken en verzendklaar maken van de flenzen, fittingen en buizen?
> Van je verwacht wordt te zorgen voor het transport van en naar bedrijven die bewerkingen uitvoeren namens Nijhuis & Wigger B.V.?
> De artikelen die binnenkomen gecontroleerd moeten worden op aantallen en kwaliteit?
> Vrachtwagens en bestelbussen op een juiste manier beladen moeten worden?
> Je samen met collega’s zorgt voor het onderhoud van het materieel en goede indeling en schoonhouden van het magazijn en terrein?

Wil je weten waar Nijhuis & Wigger B.V. voor staat, kijk dan op www.nwff.nl


De werving & selectie is gericht op kandidaten die bijna of net klaar zijn met hun MBO opleiding in de logistiek / het magazijn. Ben jij in het bezit van een rijbewijs B en wil je (praktijk)ervaring opdoen?

Je past binnen ons team als je gedreven bent om jezelf verder te ontwikkeling als magazijnmedewerker, houdt van werken in een klein team dat van aanpakken houdt, afspraken nakomen een vanzelfsprekendheid voor je is en je graag meedenkt in oplossingen.


Ben je geïnteresseerd, reageer dan nu!

We ontvangen graag je CV via esther@nwff.nl en zijn benieuwd waarom je geïnteresseerd bent. Je sollicitatie en gegevens zullen uiterst vertrouwelijk behandeld worden. Voor vragen kun je Esther Willemsen bereiken op 0541 - 516 981.

Trefwoorden vacature: Overijssel, Twente, Oldenzaal, Transport, Logistiek, Supply Chain, Magazijn, Heftruck, MBO, niveau 3, niveau 4


Delen: