Even kennis maken met... Steven

Het Nijhuis & Wigger team bestaat uit 7 personen. Allemaal met verschillende kwaliteiten en werkzaamheden. Persoonlijk contact en korte lijntjes vinden wij belangrijk en daarom stellen wij u graag voor aan onze medewerkers. Deze keer in Even kennis maken met…  Steven Luijerink. 

Afdeling: Sales
In het NWFF team sinds: 2022
Motto: "De beste reclame wordt gemaakt door tevreden klanten"

Steven is sinds 2022 werkzaam bij Nijhuis & Wigger en verzorgt de binnendienst van de salesafdeling. Wanneer u telefonisch een bestelling plaatst of contact heeft over een aanvraag, is de kans groot dat u Steven aan de lijn krijgt.

Persoonlijk contact

Bij Nijhuis & Wigger streven wij naar de hoogste mate van kwaliteit en daarom neemt Steven de tijd om aanvragen goed te checken. “Kloppen de producten op de aanvraag met het einddoel waarvoor het is bestemd?” 

Naast het afhandelen van orders en aanvragen adviseert Steven ook over flenzen en fittingen. Bij twijfel over een product helpt Steven de verschillende materialen te omschrijven en te begrijpen waarvoor een flens of fitting gebruikt wordt. Het ontlasten van klanten tijdens het maken van een aanvraag is van belang.  

Meest typerende aan werken bij NWFF? 

Steven: “Het bedrijf is kleinschalig en je merkt dat iedereen veel kennis in huis heeft.” Nijhuis & Wigger begon in 1969 in een klein magazijn en is tegenwoordig al ruim 50 jaar actief in de markt van flenzen en fittingen. Hierbij is het belangrijk om altijd goed op de hoogte te zijn van de markt om klanten het juiste advies te geven.

De kracht van NWFF! 

Een team vol veelzijdige professionals. De perfecte schakels in de strategische keten. Ons team is een afspiegeling van onze diensten en kwaliteiten: betrouwbaar, oprecht en resultaatgericht, met een grote voorliefde voor de ideale processtrategie. Een team waar je 100% op kunt bouwen door simpelweg te doen waar we goed in zijn. Dát is de kracht van Nijhuis & Wigger.


Delen: