Nieuwsbrief juni 2017

We hebben onze nieuwsbrief voor juni 2017 verstuurd. De onderwerpen uit deze nieuwsbrief staan hieronder. Aanmelden voor onze nieuwsbrief kan via: info@nwff.nl

Bekijk de NWFF nieuwsbrief van juni 2017 online via deze link.


De juiste RTJ maat

IMG_1572

Bij flenzen waar een RTJ groef (Ring Type Joint) uit een LRF pakkingsvlak wordt gedraaid is het van groot belang dat de afdichting goed is. Een RTJ zorgt voor een zeer veilige afdichting bij hoge drukken.

Uitgangscontrole
Wij controleren de juiste RTJ maat en de afdichting daarvan met bijpassende RTJ ringen. Voor elke gangbare maat hebben we deze controle-ringen voorhanden. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een correcte RTJ groef.

Wij hebben ook kant-en-klare RTJ flenzen op voorraad. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!


Uitbreiding wagenpark

Naamloos

Sinds een aantal weken hebben we ons wagenpark uitgebreid met deze Volkswagen Transporter. De stoere bus met opvallende bedrukking maakt deze bedrijfswagen een mooie verschijning waar we de komende jaren weer mee vooruit kunnen!


Nieuws uit de branche

‘NAM IN BEROEP TEGEN WIJZIGINGEN GASWINNING’

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) gaat bij de Raad van State in beroep tegen het besluit van minister Kamp van Economische Zaken (VVD) om vanaf oktober de gaswinning in Groningen met 10 procent te verlagen. Volgens het bedrijf heeft de minister onduidelijkheid geschapen over of de gaswinning voldoet aan de veiligheidsnormen. LEES MEER OP NRC.NL >


Vind ons op de sociale kanalen!

Social

Volgt u ons al op LinkedIn, Twitter of Google+? De laatste updates van Nijhuis & Wigger het snelst op je tijdlijn:

> LinkedIn
> Twitter
> Google+


Prettige vakantie!

vakantie

Voor de personen die dit jaar vroeg op vakantie gaan willen we zeggen: prettige vakantie! Wij werken nog even door, maar zijn ook straks in de bouwvakvakantie gewoon op de normale openingstijden (08:00 uur – 16:30 uur) geopend.


Bekijk meer nieuwsbrieven:

april 2017

februari 2017

december 2016

oktober 2016

juli 2016

maart 2016

december 2015

oktober 2015

juli 2015

mei 2015

maart 2015