Frans Wigger


Managing director. Directeur-eigenaar met een heel eigen visie, die moeiteloos doorgaat in een brede blik. Doortastend en volhardend. De betrouwbaarheid in hoogst eigen persoon en als zodanig de drijvende kracht achter het bedrijf.

frans@nwff.nl

Esther Willemsen


Als office manager is zij de spin in ons web en het cement in de organisatie. Een moderne communicator die iedereen in zijn waarde laat. Veelzijdig, toegewijd, vakkundig (be)oordelend, daadkrachtig en gezegend met een groot verantwoordelijk-heidsbesef. Weet wat er leeft in het bedrijf en tussen de oren.

esther@nwff.nl

Vincent Waanders


Vincent is een positief gedreven accountmanager. Fitness is zijn passie. Zijn winnaarsmentaliteit en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat de offertes en orders op de correcte manier benaderd worden.

vincent@nwff.nl

Marc van Deth


Onze Sales & Marketing Coördinator, de man die het belang van marketing niet onderschat en een troubleshooter die in elk probleem een uitdaging ziet. Werkt accuraat, precies en oplossingsgericht. Een regelaar in hart en nieren.

marc@nwff.nl

Mark Hesselink


Purchaser en logistics, oftewel in gewoon Oldenzaals: onze procesmatige man. Werkt rustig, netjes en secuur. Een doelgerichte puzzelaar, handig met de computer en geeft niet gauw op. Een back-up voor alle medewerkers.

mark@nwff.nl

Christine Koop


Telefoniste/receptioniste en medewerkster van de certificaten. Grote kans dat u haar als eerste te spreken krijgt als u ons belt. Vrolijk en klantvriendelijk, weliswaar ook een tikje eigenwijs, maar altijd oplossingsgericht. Zij draagt zorg voor een correcte afhandeling en verzending van de certificaten.

certificates@nwff.nl

Thijs Wolters


Een rustige man die niet niet in zeven sloten tegelijk springt. De perfecte schakel tussen de afdelingen verkoop en magazijn.

logistics@nwff.nl