ISO gecertificeerd sinds 1995

Kwaliteit en maatwerk, dat is wat u van ons verwachten mag. Er gaat bij ons geen product de deur uit zonder dat het uitvoerig is gecontroleerd. We leveren uitsluitend conform bestaande industrienormen of volgens uw specificatie.

 

Flenzen en fittingen: productcertificaten

Onze producten zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde producenten met ISO 9001 certificering en voorzien van een PED certificaat. Bovendien hebben al onze producten minimaal een EN 10204/3.1 certificaat.

Klik hier voor de PDF van het Lloyd’s certificaat

 

Korte lijnen, persoonlijk contact en begeleiding van A tot Z

“Just in time” leveren zit ons in de genen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we gedurende het hele jaar zeven dagen per week bereikbaar zijn voor bestellingen om optimaal aan uw logistieke behoeften te kunnen voldoen. Onze voorraadproducten worden de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Specials en “moeilijke zoekopdrachten” duren mogelijk wat langer, maar onze hoge leveringsbetrouwbaarheid betekent hoe dan ook dat u uw eigen voorraden tot een minimum beperkt kunt houden. Ons team vormt een geoliede machine, die langs korte lijnen opereert en maatwerk eenvoudig in kan passen.

 

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan >

 

 

Contact

Nijhuis & Wigger
Flenzen en Fittingen
Edisonstraat 22
7575 AT OLDENZAAL
T 0541 - 516981
F 0541 - 521465